Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter events

Winter events Amsterdam

Winter uitje organiseren in Amsterdam en omgeving. Hier vind je ijskoud de gezelligste winteruitjes in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Fun Curling
Fun Curling, een orgineel winter uitje in Amsterdam! Met onze 'fun' curling competitie geven we er ook nog eens een hoog fun gehalte aan: niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Op de Coolste Baan van Nederland in 2019? Lees verder...
Party on Ice IJsspelen
Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Speel verschillende games op de ijsbaan in Amsterdam. Kerstborrel tip!
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Curlingquiz!
Kom in de sfeer van de olympische winterspelen met deze hilarische activiteit! Bij deze game wordt zowel jullie sportkennis als curlingskills op de proef gesteld!
Winter event op maat
Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie met een winter event op maat. Een combinatie van de leukste winter events op het museumplein in Amsterdam.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • Lunch menu
  • Winterse stamppotten 
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..