Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter events / Winter event op maat

Winter event op maat

Description winter event op maat

Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie van Be There Events Winterprogramma's

Een winter event op maat is een combinatie naar wens van de leukste winter events op het museumplein Amsterdam of een andere winterse locatie naar keuze. Een wisselprogramma waarbij iedereen meerdere activiteiten doet of een keuze programma waarbij de deelnemers (vooraf) een keuze kunnen maken uit één of meerdere activiteiten.

IJssculpturen:
Een superleuke creatieve activiteit met het beiteltje de hamer en de schaaf van een ijsblok een kunstwerk maken. Echte ijspret dus! We beginnen met het kiezen van een thema van de dag. Hierna krijgt ieder team een instructie- en schetsformulier om met het gehele team tot een mooi ontwerp te komen, echte teambuilding dus! Een belangrijk element in deze workshop is het fun element. Geen serieus gedoe dus, maar vooral ontspanning en gezelligheid.

Fun curling:
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke sfeervolle overdekte ijsbaan. Speciaal voor deze baan hebben we kleine Fun Curling "stenen" en iets kleinere bezems om zo dicht mogelijk bij het centrum van de cirkels te komen. In een spannende competitie spelen de teams tegen elkaar, waarbij de samenwerking tussen de curler, twee vegers en de captain cruciaal is. Welk team heeft de beste curlingskills in huis en wint de competitie?

Party on Ice:
Bij dit arrangement draait alles om de hilariteit, de leuke spelletjes staan garant voor een uurtje lachen gieren brullen op het ijs. Gebruik je baas als levende curlingsteen en duw je collega op de slee richting de bowlingkegels. Natuurlijk zijn er ook punten te verdienen en sluiten we af met een leuke prijsuitreiking voor de winnaars. Veiligheid is voor ons zeer belangrijk, vandaar dat wij werken met verplichte ijslopers voor onder de schoenen.De ijsspelen bestaan uit een roulatie en/of wisselprogramma van vier van de onderstaande activiteiten, afhankelijk van het aantal personen. De diverse spelen: Human Icebowling, Human Curling, Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom), Jeu d´Ice, Fun Curling* Voor deze 5e activiteit geld een toeslag

PubQuiz:
Inmiddels een fenomeen onder de kroegtijgers, maar nu ook voor iedereen. Het leukste team spel onder genot van een drankje. Een heuse quizmaster begeleid jullie door de rondes en stelt de vragen die jullie in teams moeten beantwoorden. Zo is er een vragen ronde, foto herkenning ronde, de videoronde en natuurlijk de muziek quiz. Elk goed antwoord in een ronden leveren punten op voor jullie eind totaal. Wie heeft er aan het einde van de reeks de meeste punten op het score boord staan en mag zich het slimste team noemen?

Apres Ski Quiz:
De pubquiz in Apres Ski sferen en extra interactieve opdrachten om er een echt apres ski feest van te maken.

IJshockey clinic:
Na het oefenen van de basistechnieken, de regels en speltactiek gaan we echte wedstrijden spelen. Ga jij het duel aan met jou collega's,We vormen teams en spelen een leuk mini ijshockey toernooi. De ijshockey clinic is inclusief sticks, helmen en skatebescherming maar exclusief toegang tot de schaatsbaan en eventuele schaatshuur.

Schaats Clinic:
De meeste mensen in Nederland hebben als kind wel leren schaatsen, Maar hoe goed is jou techniek echt. Schaatsen is een technische sport waarbij op elk niveau nog kan worden bijgeleerd. Hoe goed ga jij door de bocht op noren? De clinic kan worden afgestemd op het niveau van de deelnemer, Kan je al schaatsen dan is de een mooie kans om jou techniek naar een hoger niveau te tillen. Is het de eerste keer dat je op het ijs stapt. Dan leren wij je de basis zodat je na deze clinic zelfstandig het ijs op kan,

Programm Example

  • Ontvangst bij de Ijsbaan Museumplein- met warme choco met slagroom of een heerlijke glühwein (optioneel)
  • Aanvang winterarrangement 
  • -activiteit 1
  • Wissel activiteiten 
  • - activiteit 2
  • Afsluiting winterarrangement op maat met een leuke prijsuitreiking

Duration

Afhankelijk van de activiteiten keuze

Prices starting at

Op aanvraag

Costs extensions

Op aanvraag

Availability

Beschikbaarheid is onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de ijsbanen. Wij adviseren zo vroeg mogelijk te boeken vanwege de beperkte beschikbaarheid.

IJsbaan Museumplein is geopend vanaf 18 november 2018 t/m 5 februari 2019.

Let op! Wegens de populariteit van de ijsbaan op het Museumplein gelden hier vaste starttijden:

10:00, 11:30, 13:00, 14:30, 16:00, 17:30, 19:00, 20:30 uur.

Offer request

(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • Lunch menu
  • Winterse stamppotten 
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..