Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Winter events

Winter events Amsterdam

Winter uitje organiseren in Amsterdam en omgeving. Hier vind je ijskoud de gezelligste winteruitjes in Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp.

Fun Curling
Curling Amsterdam, een origineel winter uitje! Fun Curling is mogelijk op diverse ijsbanen in Amsterdam en omgeving, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Party on Ice
Winter activiteit in Amsterdam? Vrolijk je winteruitje op met onze originele ice games. Kerstborrel tip!
IJssculpturen
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Winter event op maat
Boek je een uitje voor een grotere groep of wil je gewoon meerdere activiteiten doen. Met dit arrangement kun je een combinatie maken van meerdere van onze activiteiten en zo je eigen winter event samenstellen.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een orgineel bedrijfsuitje in Amsterdam! Tijdens dit diner gaat ieder team op zoek naar de moordenaar van Herr Rudy, de skileraar. Een heerlijk en 'bizar' diner om interactief van te genieten met een grote groep.
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud! Tijdens de Bingo Show speel je niet alleen Bingo maar beleef je een compleet geëntertainde avond met een showmaster, muziek en waanzinnnige prijzen.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • Lunch menu
  • Winterse stamppotten 
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..