Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours & Tochten / Vermaak in tijden van corona: autopuzzeltocht voor gezinnen

Vermaak in tijden van corona: autopuzzeltocht voor gezinnen

Event description

Tijdens deze coronacrisis moeten we zo veel mogelijk sociaal contact vermijden om het COVID-19 virus te beperken. Maar met dat thuis zitten slaat de verveling ook toe, voornamelijk omdat de kinderen ook niet naar school of naar de sportclub kunnen. Vandaar dat wij een activiteit hebben die gezinnen samen kunnen doen, zonder dat zij hierbij in contact komen met anderen, je blijft namelijk in je eigen auto!

Tijdens deze autopuzzeltocht draait het niet om snelheid maar om kennis, oriëntatie vermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur…. Dat is een van jullie! We gaan snel de stad uit richting de Vechtstreek langs o.a. Muiden en Weesp. Geen drukke stad en stilstaan voor stoplichten dus maar lekker over de dijken langs de Vecht.

Wat neem je zelf mee? Een eigen auto met voldoende benzine, een smartphone of tablet met internetverbinding én een schrijfblok met pen. Wij zorgen voor de route!

Verzin ook een gave teamnaam en verkleed je voor een hoop extra lol, bijvoorbeeld in flower power thema. De leukste foto's leveren de meeste punten op! 

De start is vlakbij de Amstel, waar je je app opent om de route inclusief diverse leuke opdrachten te bekijken. Met herkennings- en satellietfoto's, een cryptische routebeschrijving, triviant en diverse andere opdrachten ga je op pad. Gedurende deze tocht rijd je door de Noord Hollandse Vechtstreek, geen drukke stad en stilstaan voor stoplichten dus, maar lekker over de dijken langs de Vecht.

Jullie zullen jullie puzzelcapaciteiten hard nodig hebben om de tocht succesvol af te ronden. Doen jullie het goed en verover je een plekje in de high score?

Na afloop sturen jullie de antwoorden via de mail of whatsapp op o.v.v. jullie teamnaam, en krijg je de goede antwoorden terug! Elke werkdag publiceren we behaalde scores van elk team en de high score overall, voor iedereen die dat leuk vindt.

Gaan jullie als familie de uitdaging aan?


LET OP:
Wij volgen de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de Rijksoverheid rondom het coronavirus zorgvuldig op. Deze puzzeltocht is bedoeld als leuke afleiding, en wordt uitgevoerd met je eigen auto. Alléén gezinnen die al met elkaar in een huis wonen, kunnen deelnemen aan deze autopuzzeltocht. Tijdens de tocht blijf je zoveel mogelijk in de auto en stap je hooguit uit om direct naast de auto een foto te maken of opdracht te doen. Meerdere families kunnen wel tegelijk deze tocht doen, zolang iedereen maar bij zijn eigen auto blijft. We doen een beroep op jullie verantwoordelijkheid om hier zelf zorg voor te dragen.

Boeken?

Als je deze activiteit wil boeken, kan dat door middel van het invullen van het contactformulier of door ons te bellen of mailen (Let op, we zijn alleen bereikbaar van ma t/m vr tussen 9.00-17.00).

Geef bij je boeking door:

- De datum en het tijdstip/dagdeel waarop jullie de autopuzzeltocht willen rijden, wij moeten de app namelijk per team van tevoren online zetten. (Zaterdag en zondag is zeker mogelijk, dat horen we dan wel graag vrijdag vóór 16.00 uur).

- of er kinderen van onder de 12 meedoen, dan doen we er voor hen een speciale opdracht bij.

Betaling kan door het overmaken van €25,00 per auto naar NL86 RABO 0128 4768 50, of via een betaalverzoek. Zodra de betaling gelukt is, ontvang je de inlog van de app om de autopuzzeltocht te starten!

Programm Example

  • Start locatie
  • Open de app en ga van start!
  • Autopuzzeltocht 
  • Einde met insturen van vragen, antwoorden via de mail of whatsapp
  • Bij goede prestatie een eervolle vermelding in de high score top 10!

Duration

2 tot 3 uur

Location

  • De start van deze autopuzzeltocht voor gezinnen is nabij het Amstel Boathouse
Wil je de autopuzzeltocht graag doen, maar wonen jullie niet in de omgeving van Amsterdam? We bieden ook een autopuzzeltocht aan in de omgeving van Scheveningen en Rotterdam

Prices starting at

De prijs voor deze autopuzzeltocht voor gezinnen is
  • € 25,00 inclusief BTW per auto

Costs extensions

-

Availability

Deze leuke autopuzzeltocht voor gezinnen is al te beleven vanaf de meivakantieIedere dag is het mogelijk om de autopuzzeltocht te rijden, maar deze dient wel van tevoren geboekt te zijn. Boeken is mogelijk op werkdagen tussen 9.00 en 17.00. Als jullie de autopuzzeltocht nog dezelfde dag of avond willen doen, of juist in het weekend en het is al bijna 17.00 uur, raden we aan om telefonisch contact op te nemen. 

De autopuzzeltocht is te boeken voor ieder gezin dat een leuke afleiding zoekt, terwijl de maatregelen rondom het coronavirus van kracht zijn. 

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..