Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Tours & Tochten

Tours & Tochten Amsterdam

Op zoek naar een leuke stads tour in Amsterdam? Deze pagina bevat een mooi overzicht van de tours en tochten die Be There Events aanbied.

iPad Stadstour Amsterdam
Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellige iPad tour. Je loopt met je groep langs de bekendste plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam. Aan de hand van vragen en informatie leert u de stad kennen. Wie weet het meeste van Amsterdam?
Oldtimer Flower Power Tour Amsterdam
Ga terug naar de Flower Power tijd in de legendarische Volkswagen T1 en T2 busjes. Laat je creativiteit gaan tijdens het maken van jullie eigen Flower Power lied.
GPS City Dropping
Amsterdam op een leuke ludieke manier verkennen aan de hand van opdrachten en een GPS in de hand, herken jij dat grachtenpand?
GPS City Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve gps fietstocht.
Eco Solex Tour
Op de moderne Eco Solex door Amsterdam toeren. Dat wordt genieten. Met de geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route
Auto puzzeltocht
Autopuzzeltocht in Noord Holland organiseren? Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens de autopuzzeltocht.
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten op in Amsterdam! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Stadsrally Amsterdam
Tijdens een dag vullend programma met verschillende vervoersmiddelen door Amsterdam toeren tijdens de stadsrally Amsterdam
SUP Tour Amsterdamse Grachten
Lekker Suppen door de Amsterdamse grachten. Maak een leuke tour met onze instructeur!
Segway tour Amsterdam
Segway tour Amsterdam. Altijd al snel en soepel op een Segway willen touren?! Grijp dan nu je kans en maak een bijzondere tour door de mooiste stad Amsterdam.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..