Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / specials / Uitjes op locatie

Uitjes op locatie

Uitje organiseren op een door jullie gekozen locatie!? Deze uitjes kunnen op een door jullie gekozen locatie worden georganiseerd:

De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud! Tijdens de Bingo Show speel je niet alleen Bingo maar beleef je een compleet geëntertainde avond met een showmaster, muziek en waanzinnnige prijzen.
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een orgineel bedrijfsuitje in Amsterdam! Tijdens dit diner gaat ieder team op zoek naar de moordenaar van Herr Rudy, de skileraar. Een heerlijk en 'bizar' diner om interactief van te genieten met een grote groep.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
iPad Quiz
De nieuwe en interactieve activiteit waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt met verschillende vragen, filmpjes en foto's. De iPad Quiz zorgt voor ontspanning maar daarnaast ook voor strijd tussen de verschillende teams.
Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen. Stap voor stap kom je dan dichterbij de sleutel om te stad te ontsnappen.
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
IJssculpturen
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Bij het 3D Schilder je niet in 3D maar voeg je verschillende canvas doeken en andere voorwerpen samen waardoor je letterlijk een 3D kunstwerk maakt
Graffiti Workshop
Een stoere en creatieve workshop in Amsterdam. Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten.
Beachvolley
Beachvolley teamuitje in Amsterdam. Lekker met de tenen in het zand een toernooitje beachvolleyballen in Amsterdam.
Algemene impressie