Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / specials / Uitjes op locatie

Uitjes op locatie

Uitje organiseren op een door jullie gekozen locatie!? Deze uitjes kunnen op een door jullie gekozen locatie worden georganiseerd:

Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens deze spannende stadsgame probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door opdrachten en raadsels op te lossen. Stap voor stap kom je dichterbij de oplossing om tot de sleutel van de ontsnapping te komen.
IJssculpturen
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben. Stijd met teams tegen elkaar en maak de gekste fotos tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een heerlijk en ‘bizar’ diner om interactief van te genieten! Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Bij het 3D Schilder je niet in 3D maar voeg je verschillende canvas doeken en andere voorwerpen samen waardoor je letterlijk een 3D kunstwerk maakt
Graffiti Workshop
Een stoere en creatieve workshop in Amsterdam. Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten.
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud!
Pub Quiz
Wij maken van de standaard pubquiz met alleen vragen een feest tijdens de Amsterdamse Pub Quiz..
Beachvolley
Beachvolley teamuitje in Amsterdam. Lekker met de tenen in het zand een toernooitje beachvolleyballen in Amsterdam.
iPad Quiz
De iPad Teamchallenge Quiz van Moove is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie.
Algemene impressie