Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / specials / Uitjes op locatie

Uitjes op locatie

Uitje organiseren op een door jullie gekozen locatie!? Deze uitjes kunnen op een door jullie gekozen locatie worden georganiseerd:

iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Crazy Arts, een orginele schilder workshop waar je al je creativiteit in kwijt kan. Door het samenvoegen van verschillende canvasdoeken en andere voorwerpen maak je samen een 3D kunstwerk.
Graffiti Workshop
Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten, een element van de hiphopcultuur. Deze activiteit is geschikt voor een stoere en creatieve workshop in Amsterdam.
Beachvolley
Lekker met de tenen in het zand een toernooi beachvolleyballen op het strand van Amsterdam. Een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud!
Algemene impressie