Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / specials

Top 5 activiteiten

 De meest geboekte populaire en leukste bedrijfsuitjes van 2019 op een rij

Vermaak in tijden van corona: autopuzzeltocht voor gezinnen
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid, maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met het gezin in je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Van Gogh Tour Amsterdam
Van Gogh tour, één van de leukste tochten in Amsterdam. Ontdek alles over de eigenzinnige schilder Van Gogh. Waar bevond hij zich, door welke straten liep hij en wat spookte hij uit. Kruip in de huid van de jonge Vincent al navigerend door de stad met onze speciale Painters Route APP.
Grachten Escape Amsterdam
Grachten Escape Amsterdam city game. Weten jullie de sloep te vinden en te ontsnappen over de grachten?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen op verschillende verrassende locaties in het centrum van Amsterdam en ontsnap je over het water.
Amsterdam City Hunt
Amsterdam City Hunt is een stadsspel die vanaf het begin spannend is en het oeroude jager instinct naar boven haalt. De groep zal opgesplitst worden in verschillende teams: de “vossen” en de “jagers”. Beide teams kunnen ten alle tijden met elkaar communiceren
Rooftop Escape Amsterdam
De leukste city escape van Amsterdam. De Rooftop Escape. Echte teambuilding, spanning en sensatie. Ga nu de strijd aan met je collega´s tijdens jullie teamuitje.
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Algemene impressie