Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Strand activiteiten / Robinson Teambuilding Games

Robinson Teambuilding Games

Beschrijving evenement

Dit zijn de meest uitdagende Robinson Teambuilding Games in Amsterdam. Op het strand van IJburg gaan jullie de strijd aan en zal de beste Robinson zege vieren. We verdelen de teams over verschillende eilanden waar de proeven worden gehouden. Elke ronde behaald het team punten waarmee er op het eind finaleplekken voor de beste Robinsons kunnen worden veroverd

De proeven:

Banderas maken
Voordat we starten maakt ieder team zijn eigen bandera’s en teamvlag om zijn team te markeren. Hoe creatiever hoe beter. Hier kunnen ook punten mee verdiend worden en de vlag dient ten alle tijden bij het team gedragen te worden.

Puzzelmania:
Er ligt een veld met letterblokken en er is een emmer water die langzaam leeg loopt. Deze zal je eerste moeten vullen en vervolgens goed in de gaten moeten houden. Je kan nieuw water halen om te vullen, maar, dan mag je niet rennen voor de letters. Met de juiste tactiek kan dit zonder al te veel tijd te verliezen. Heb je geen water meer over, dan is het spel voor jou team over. Je gaat niet zomaar op zoek naar woorden maar je raad eerst de woorden aan de hand van diverse, puzzels en raadsels. Heb je een woord geraden dan mag je op zoek naar de letters. Welk team verzameld de meeste woorden zonder zijn emmer leeg te laten lopen..?

De legendarische Balk Proef:
Iedereen kent hem, de Balk Proef van Expeditie Robinson. Hij komt altijd terug en ook wij zullen een variatie hiervan spelen. De teamleden staan gezamenlijk op de balk en voeren hier opdrachten uit. Ga op volgorde van leeftijd staan, op volgorde van grootte of van schoenmaat. Het team wat dit als snelst doet zonder te vallen verdient de punten. Maar let op! We spelen met een handicap, de teamleden mogen niet met elkaar praten. Word dit te makkelijk dan gaan de blinddoeken om.

Eiland veroveren:
De teams hebben 2 balken en er ligt een veld met eilanden (kisten). Elk team start in een hoek en moet naar de hoek schuin tegenover zien te komen. Het gehele team dient gedurende de activiteit de grond niet te raken. Val je van de balk, dan begint het team opnieuw vanaf het startpunt. De teams kunnen elkaar onderweg blokkeren door eilanden te veroveren en de weg af te snijden. Een erg tactisch en uitdagend spel waarbij teams elkaar in hun greep kunnen houden.

Bamboestieken
Dit is technisch bouwen onder tijdsdruk en in teamverband. Welk team maakt binnen de beperkte tijd de hoogste toren van bamboe stokken en elastieken. Een uitdagend teambuilding spel waarbij creativiteit, inzicht maar vooral samenwerking essentieel is. 

Finaleproef
Hier staan de echte Robinsons op en zullen ze alles moeten geven om de overwinning voor hun team binnen te halen. Tijdens de finaleproef speelt intelligentie kracht en snelheid een cruciale rol waardoor de meest complete en waardige Robinson zijn zege zal kunnen binnenslepen.

TIP! Kijk voor onze goedkope Robinson variant bij ons programma Robinson Beachgames en voor meer teambuilding bij onze Teambuilding activiteiten Amsterdam

Voorbeeld programma

 • ontvangst
 • uitleg
 • teamindeling
 • vlag maken
 • proeven
 • finale
 • prijsuitreiking

Tijdsduur

2,5 uur

Locatie

Prijzen vanaf

 • Robinson Teambuilding Games 25 tot 50 personen € 29.50 p.p.
 • Robinson Teambuilding Games 50 tot 100 personen € 26.50 p.p.
 • Robinson Teambuilding Games vanaf 100 personen € 24.50 p.p.

Prijzen uitbreidingen

 • Kick off met onze Drill Instruktor(vanaf 50 personen) € 2,50 p.p.
 • Meerprijs boogschieten onderdeel, vanaf 50 personen € 10,00 p.p.
 • Meerprijs boogschieten onderdeel, vanaf 100 personen € 6,50 p.p.

Beschikbaarheid

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Vrijblijvende offerte aanvragen

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuur deze pagina door

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

 • Beach lunch v.a. € 15,50 p.p.
 • BBQ v.a. € 22,50 p.p.
 • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

gearchiveerd onder: