Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Strand activiteiten

Strand activiteiten Amsterdam

Strand activiteit in Amsterdam organiseren? Hier vind je een mooi overzicht van de leukste strandactiviteiten op de stadsstranden in Amsterdam.

Zandsculpturen
Creatief zijn op het strand van IJburg in Amsterdam? Laat dan je creativiteit gaan en bouw de mooiste zandsculpturen.
Robinson Teambuilding Games
De meest uitdagende Robinson Teambuilding Games op strand van Amsterdam IJburg. Jullie gaan de strijd met elkaar aan en de beste Robinson zal zege vieren.
Stranddag Amsterdam
Een compleet bedrijfsuitje op het strand van Amsterdam. De Stranddag Amsterdam biedt een grote diversiteit aan activiteiten voor op het strand.
Powerkiten en Kitefight
Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites. Tijdens deze instructie leert iedereen vliegeren!
Beachvolley
Lekker met de tenen in het zand een toernooi beachvolleyballen op het strand van Amsterdam. Een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud!
Megavlieger bouwen
Bouw met zijn allen een grote megavlieger op het strand van Amsterdam. Een teambuilding activiteit waar communicatie, samenwerking en creativiteit aan bod komen.
Boeren beachgolf
Heerlijk boerengolfen op het strand van IJburg in Amsterdam. Het Boerenbeachgolfparcrous bestaat uit 9 holes die verdeeld liggen over het strand.
Kanopolo
Een sportief wedstrijd kano polo op strand Zuid of het strand van IJburg in Amsterdam. Een hillarische sportieve wateractiviteit geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Teambuilding Games
Een actieve dag op een leuke locatie in Amsterdam waar samenwerking en communicatie aan te pas komen. Welk team gaat de strijd aan en wint?
Sportieve Games
Teamsport in een speciaal jasje! Ga de strijd met elkaar aan met de leuke en bijzondere teamsporten op een locatie in Amsterdam.
Highland Games
De Highland Games zijn gebaseerd op een traditie die lang gelegen is begonnen in Schotland. Deze Games vergen uithoudingsvermogen, teamwork, doorzettingsvermogen, behendigheid en slimheid. Laat maar zien wie de sterkste is...
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • Beach lunch v.a. € 15,50 p.p.
  • BBQ v.a. € 22,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..