Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Locaties / Amsterdam Beach- Blijburg

Amsterdam Beach- Blijburg

Blijburg is een plek met een bijzondere geschiedenis. Blijburg werd in 2003 geopend en is het eerste stadsstrand van Europa. Het bevindt zich op IJburg, op een sfeervolle locatie in Amsterdam. Het volledig duurzame paviljoen, salon en kapel zijn zowel in de zomer als in de winter een ideale locatie om te huren voor (zakelijke) activiteiten. 

Je kunt de locaties gebruiken voor vergaderingen, trainingen, seminars, een goede lunch, workshop, diner, personeelsfeest of bedrijfsuitje.

De verhuurruimtes zijn flexibel in te delen, 'exclusief', voorzien van alle benodigde technische voorzieningen en audiovisuele ondersteuning. De biologische keuken biedt de gelegenheid om lekker te lunchen of te dineren. Ze bieden ook de mogelijkheid om met grotere gezelschappen gevarieerd te eten.

Op Blijburg ben je midden in de natuur en toch onder de rook van Amsterdam. Een ideale plek om je te laten inspireren in de natuurlijke omgeving. Blijburg is goed bereikbaar via de A10 en A1. Parkeren kan voor de deur, ook met grotere groepen. 

Send to a friend

Adres Blijburg