Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / City Games

City Games Amsterdam

City game in Amsterdam organiseren? Hier vind je een overzicht van de leukste bedrijfsuitjes in het centrum van Amsterdam.

iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben. Stijd met teams tegen elkaar en maak de gekste fotos tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam
Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens deze spannende stadsgame probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door opdrachten en raadsels op te lossen. Stap voor stap kom je dichterbij de oplossing om tot de sleutel van de ontsnapping te komen.
The Target Amsterdam
Ben je op zoek naar spanning en sensatie midden in onze hoofdstad Amsterdam?! Dan is dit de game waar je naar op zoek bent! Een activiteit die garant staat voor snelheid, avontuur, achtervolgingen en nog veel meer. Lukt het jou om uit handen van de politie te blijven?
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam. Elk team krijgt zijn eigen Whatsapp groep waar de opdrachten binnenkomen.
Pub Quiz
Wij maken van de standaard pubquiz met alleen vragen een feest tijdens de Amsterdamse Pub Quiz..
iPad Quiz
De iPad Teamchallenge Quiz van Moove is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie.
Boeren Park Golf
Boerengolfen in het stadspark in Amsterdam. Dat word genieten!
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud!
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een heerlijk en ‘bizar’ diner om interactief van te genieten! Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..