Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / City Games

City Games Amsterdam

City game in Amsterdam organiseren? Hier vind je een overzicht van de leukste bedrijfsuitjes in het centrum van Amsterdam.

iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen. Stap voor stap kom je dan dichterbij de sleutel om te stad te ontsnappen.
iPad Quiz
De nieuwe en interactieve activiteit waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt met verschillende vragen, filmpjes en foto's. De iPad Quiz zorgt voor ontspanning maar daarnaast ook voor strijd tussen de verschillende teams.
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam? De Smartphone City Challenge biedt een mix van kennis en puzzelopdrachten in combinatie met leuke bucketlist opdrachten. Door middel van een eigen Whatsapp groep krijgen jullie opdrachten binnen die in het stadscentrum van Amsterdam moeten worden volbracht.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een orgineel bedrijfsuitje in Amsterdam! Tijdens dit diner gaat ieder team op zoek naar de moordenaar van Herr Rudy, de skileraar. Een heerlijk en 'bizar' diner om interactief van te genieten met een grote groep.
Boeren Park Golf
Boerengolfen in het stadspark van Amsterdam, dat wordt genieten! Wie legt dit parcours in de minste slagen af en vertrekt met de prijzen?
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud! Tijdens de Bingo Show speel je niet alleen Bingo maar beleef je een compleet geëntertainde avond met een showmaster, muziek en waanzinnnige prijzen.
The Target Amsterdam
Op zoek naar spanning en sensatie in het centrum van Amsterdam? Altijd al een politieagent willen zijn? Dan is dit je kans om die droom werkelijkheid te laten worden. Tijdens de Target Amsterdam wordt je als teams omgetoverd tot een groep gangsters of een groep politieagenten en ga je elkaar achterna in het centrum van Amsterdam.
Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  informatie voor lunch diner en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee. 

  

Eten & Drinken

  • City lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Dinermenu v.a. € 27,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..