Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam organiseren! De leukste teambuilding bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam op een rij.

SUP Tour Amsterdamse Grachten
Amsterdam is met zijn grachten, kanalen en rivieren een prachtige setting voor een SUP tour. Lekker peddelen op de Amsterdamse wateren en genieten van de omgeving. Deze Tour is de ideale activiteit om op een actieve manier maar dan toch ontspannen de Amsterdamse wateren te bevaren.
Segway tour Amsterdam
Altijd al snel en soepel op een Segway willen touren?! Grijp dan nu je kans en maak een bijzondere tour door de mooiste stad van Nederland, Amsterdam. Tijdens deze tour zal de Segway ervoor zorgen dat jij in een snelle flits en op een leuke manier op jouw bestemming komt.
Auto puzzeltocht
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Stadsrally Amsterdam
Een ontspannen tour met diverse vervoersmiddelen door Amsterdam! De Stadsrally is een dagvullend programma waarbij alle bezienswaardigheden van Amsterdam voorbij komen.
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten van Amsterdam op met een kano! Deze kano's zijn speciaal voor de wateren van Amsterdam gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Eco Solex Tour
Op de moderne Eco Solex touren door Amsterdam, dat wordt genieten! Met deze geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route. De Eco Solex Tour brengt je langs verschillende leuke plekken in Amsterdam.
GPS City Dropping
Beleef het mooie Amsterdam tijdens een leuke en interactie GPS City tocht, door middel van GPS coördinaten en Google Maps navigatie. De tocht zal je leiden langs verschillende bekende plekken in Amsterdam.
Oldtimer Flower Power Tour Amsterdam
Keer terug naar de tijd van de Flower Power, met onze legendarische Volkswagen T1 en T2 oldtimers. Lekker toeren in een stoet van T1 en T2 busjes, bloemenkrans om, gitaartje erbij en genieten maar. Jullie geven instructies aan onze chauffeur om de juiste locaties te bereiken en vragen te beantwoorden.
GPS City Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, met deze interactie GPS City Fietstocht. Tijdens deze ontspannen maar interactieve tocht staan inzicht, oriëntatievermogen en naviagatievermogen centraal.
iPad Stadstour Amsterdam
Wie weet het meeste van Amsterdam? Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellig iPad stadstour. Aan de hand van vragen en informatie leer je met je groep de stad kennen en kom je langs de bekende plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam.
The Target Amsterdam
Op zoek naar spanning en sensatie in het centrum van Amsterdam? Altijd al een politieagent willen zijn? Dan is dit je kans om die droom werkelijkheid te laten worden. Tijdens de Target Amsterdam wordt je als teams omgetoverd tot een groep gangsters of een groep politieagenten en ga je elkaar achterna in het centrum van Amsterdam.
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud! Tijdens de Bingo Show speel je niet alleen Bingo maar beleef je een compleet geëntertainde avond met een showmaster, muziek en waanzinnnige prijzen.
Boeren Park Golf
Boerengolfen in het stadspark van Amsterdam, dat wordt genieten! Wie legt dit parcours in de minste slagen af en vertrekt met de prijzen?
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een orgineel bedrijfsuitje in Amsterdam! Tijdens dit diner gaat ieder team op zoek naar de moordenaar van Herr Rudy, de skileraar. Een heerlijk en 'bizar' diner om interactief van te genieten met een grote groep.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam? De Smartphone City Challenge biedt een mix van kennis en puzzelopdrachten in combinatie met leuke bucketlist opdrachten. Door middel van een eigen Whatsapp groep krijgen jullie opdrachten binnen die in het stadscentrum van Amsterdam moeten worden volbracht.
iPad Quiz
De nieuwe en interactieve activiteit waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt met verschillende vragen, filmpjes en foto's. De iPad Quiz zorgt voor ontspanning maar daarnaast ook voor strijd tussen de verschillende teams.
Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen. Stap voor stap kom je dan dichterbij de sleutel om te stad te ontsnappen.
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
IJssculpturen
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Powerkiten en Kitefight
Powerkiten op het strand van IJburg. Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites!
Highland Games
Een gezellige en sportieve dag met de stoere traditie van Schotland. Laat maar zien wie de sterkste is..
Sportieve Games
Ga de strijd met elkaar aan met de leuke en bijzondere teamsporten op een locatie in Amsterdam. Teamsport in een speciaal jasje!
Kanopolo
Een sportief wedstrijdje kano polo in Amsterdam! Dat kan op Strand Zuid en IJburg.
Stranddag Amsterdam
Een complete stranddag op maat organiseren?
Party on Ice
Winter activiteit in Amsterdam? Vrolijk je winteruitje op met onze originele ice games. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Curling Amsterdam, een origineel winter uitje! Fun Curling is mogelijk op diverse ijsbanen in Amsterdam en omgeving, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Robinson Teambuilding Games
Met de Robinson Teambuilding Games Amsterdam ga je de strijd aan met onze extra uitdagende games. Gewoon op het strand van Amsterdam IJburg
Winter event op maat
Boek je een uitje voor een grotere groep of wil je gewoon meerdere activiteiten doen. Met dit arrangement kun je een combinatie maken van meerdere van onze activiteiten en zo je eigen winter event samenstellen.
Robinson Beachgames
Ga de strijd met elkaar aan tijdens deze teambuildingactiviteit op het strand van IJburg
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Workshop verf werpen
Dat word genieten! Laat je helemaal gaan tijdens deze workshop action painting
Crazy Arts - 3D Schilderen
Bij het 3D Schilder je niet in 3D maar voeg je verschillende canvas doeken en andere voorwerpen samen waardoor je letterlijk een 3D kunstwerk maakt
Graffiti Workshop
Een stoere en creatieve workshop in Amsterdam. Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten.
Teambuilding Games
Een actief dagje op een leuke locatie in Amsterdam waar samenwerking en communicatie aan te pas komen. Welk team gaat deze strijd winnen?
Zandsculpturen
Creatief op het strand van IJburg. Doe de zandsculptuur workshop met Be There Events
Boeren beachgolf
Boerengolfen op het strand van IJburg. Dat kan met Be There Events Amsterdam
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Megavlieger bouwen
Bouw met zijn allen een grote megavlieger in Amsterdam. Een teambuilding activiteit waar communicatie, samenwerking en creativiteit aan bod komen.
Beachvolley
Beachvolley teamuitje in Amsterdam. Lekker met de tenen in het zand een toernooitje beachvolleyballen in Amsterdam.
van Gogh grachtentour Amsterdam
Een echte van Gogh grachtentour beleven? Tijdens deze canal cruise ga je terug naar de belevenissen van van Gogh in de stad Amsterdam.