Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam organiseren! De leukste teambuilding bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam op een rij.

Party on Ice IJsspelen
Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Speel verschillende games op de ijsbaan in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Fun Curling, een orgineel winter uitje in Amsterdam! Met onze 'fun' curling competitie geven we er ook nog eens een hoog fun gehalte aan: niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Op de Coolste Baan van Nederland in 2019? Lees verder...
Winter event op maat
Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie met een winter event op maat. Een combinatie van de leukste winter events op het museumplein in Amsterdam.
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Fun Curling en ontbijt
Een vrije ochtend gezellig en sportief invullen? Dan is dit het arrangement voor jou! Het arrangement bestaat uit een leuke Fun Curling clinic en een heerlijk ontbijt. Super leuk voor families die tijdens de kerstvakantie of weekendochtenden iets willen doen samen.
Powerkiten en Kitefight
Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites. Tijdens deze instructie leert iedereen vliegeren!
Grachten Escape Amsterdam
Grachten Escape Amsterdam city game. Weten jullie de sloep te vinden en te ontsnappen over de grachten?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen op verschillende verrassende locaties in het centrum van Amsterdam en ontsnap je over het water.
iPad Stadstour Amsterdam
Wie weet het meeste van Amsterdam? Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellig iPad stadstour. Aan de hand van vragen en informatie leer je met je groep de stad kennen en kom je langs de bekende plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam.
Amsterdam City Hunt
Amsterdam City Hunt is een stadsspel die vanaf het begin spannend is en het oeroude jager instinct naar boven haalt. De groep zal opgesplitst worden in verschillende teams: de “vossen” en de “jagers”. Beide teams kunnen ten alle tijden met elkaar communiceren
Rooftop Escape Amsterdam
De leukste city escape van Amsterdam. De Rooftop Escape. Echte teambuilding, spanning en sensatie. Ga nu de strijd aan met je collega´s tijdens jullie teamuitje.
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam? De Smartphone City Challenge biedt een mix van kennis en puzzelopdrachten in combinatie met leuke bucketlist opdrachten. Door middel van een eigen Whatsapp groep krijgen jullie opdrachten binnen die in het stadscentrum van Amsterdam moeten worden volbracht.
Auto puzzeltocht
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Westerpark iPad Sloepen Game
Dit uitdagende interactieve spel vind zowel in het Westerpark als in de grachten van West Amsterdam plaats. Je leert het groene- en altijd gezellige park beter kennen en wordt uitgedaagd om zo goed mogelijk als team samen te werken terwijl jullie door het park wandelen en met de sloep over de grachten navigeren.
Van Gogh Tour Amsterdam
Van Gogh tour, één van de leukste tochten in Amsterdam. Ontdek alles over de eigenzinnige schilder Van Gogh. Waar bevond hij zich, door welke straten liep hij en wat spookte hij uit. Kruip in de huid van de jonge Vincent al navigerend door de stad met onze speciale Painters Route APP.
City App Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, met deze interactie City Fietstocht. Tijdens deze ontspannen maar interactieve tocht staan inzicht, oriëntatievermogen en naviagatievermogen centraal. Met onze Be Event Group app gaan jullie een leuke route rijden.
SUP Tour Amsterdamse Grachten
Amsterdam is met zijn grachten, kanalen en rivieren een prachtige setting voor een SUP tour. Lekker peddelen op de Amsterdamse wateren en genieten van de omgeving. Deze Tour is de ideale activiteit om op een actieve manier maar dan toch ontspannen de Amsterdamse wateren te bevaren.
Graffiti Workshop
Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten, een element van de hiphopcultuur. Deze activiteit is geschikt voor een stoere en creatieve workshop in Amsterdam.
Kanopolo
Een sportief wedstrijd kano polo op de wateren in Amsterdam. Een hilarische sportieve wateractiviteit, geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Crazy Arts, een orginele schilder workshop waar je al je creativiteit in kwijt kan. Door het samenvoegen van verschillende canvasdoeken en andere voorwerpen maak je samen een 3D kunstwerk.
Boeren beachgolf
Heerlijk boerengolfen op het strand . Het Boeren beachgolf-parcours bestaat uit 9 holes die verspreid liggen over het strand.
Beachvolley
Lekker met de tenen in het zand een toernooi beachvolleyballen op het strand. Een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud!
Zandsculpturen
Zijn jullie creatief ingesteld? Laat dan je dan gaan en bouw de mooiste zandsculpturen.
Robinson Teambuilding Games
De meest uitdagende Robinson Teambuilding Games op strand in Noordwijk. Jullie gaan de strijd met elkaar aan en de beste Robinson zal zege vieren.
Stranddag Amsterdam (Noordwijk)
Een zonnetje, voetjes in het zand en de leukste Beach-activiteiten. Genieten!
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Curlingquiz!
Kom in de sfeer van de olympische winterspelen met deze hilarische activiteit! Bij deze game wordt zowel jullie sportkennis als curlingskills op de proef gesteld!
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten van Amsterdam op met een kano! Deze kano's zijn speciaal voor de wateren van Amsterdam gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
van Gogh grachtentour Amsterdam
Een echte van Gogh grachtentour beleven? Tijdens deze canal cruise ga je terug naar de belevenissen van van Gogh in de stad Amsterdam.