Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam organiseren! De leukste teambuilding bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam op een rij.

iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Auto puzzeltocht
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Eco Solex Tour
Op de moderne Eco Solex touren door Amsterdam, dat wordt genieten! Met deze geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route. De Eco Solex Tour brengt je langs verschillende leuke plekken in Amsterdam.
City Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, met deze interactie City Fietstocht. Tijdens deze ontspannen maar interactieve tocht staan inzicht, oriëntatievermogen en naviagatievermogen centraal. Met onze Be Event Group app gaan jullie een leuke route rijden.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
Curlingquiz!
Kom in de sfeer van de olympische winterspelen met deze hilarische activiteit! Bij deze game wordt zowel jullie sportkennis als curlingskills op de proef gesteld!
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Party on Ice IJsspelen
Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Speel verschillende games op de ijsbaan in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Fun Curling, een orgineel winter uitje in Amsterdam! Met onze 'fun' curling competitie geven we er ook nog eens een hoog fun gehalte aan: niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Op de Coolste Baan van Nederland in 2018? Lees verder...
Winter event op maat
Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie met een winter event op maat. Een combinatie van de leukste winter events op het museumplein in Amsterdam.
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Robinson Teambuilding Games
De meest uitdagende Robinson Teambuilding Games op strand van Amsterdam IJburg. Jullie gaan de strijd met elkaar aan en de beste Robinson zal zege vieren.
Powerkiten en Kitefight
Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites. Tijdens deze instructie leert iedereen vliegeren!
Stranddag Amsterdam
Een compleet bedrijfsuitje op het strand van Amsterdam. De Stranddag Amsterdam biedt een grote diversiteit aan activiteiten voor op het strand.
Fun Curling en ontbijt
Een vrije ochtend gezellig en sportief invullen? Dan is dit het arrangement voor jou! Het arrangement bestaat uit een leuke Fun Curling clinic en een heerlijk ontbijt. Super leuk voor families die tijdens de kerstvakantie of weekendochtenden iets willen doen samen.
Zandsculpturen
Creatief zijn op het strand van IJburg in Amsterdam? Laat dan je creativiteit gaan en bouw de mooiste zandsculpturen.
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Crazy Arts, een orginele schilder workshop waar je al je creativiteit in kwijt kan. Door het samenvoegen van verschillende canvasdoeken en andere voorwerpen maak je samen een 3D kunstwerk.
Graffiti Workshop
Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten, een element van de hiphopcultuur. Deze activiteit is geschikt voor een stoere en creatieve workshop in Amsterdam.
Kanopolo
Een sportief wedstrijd kano polo op strand Zuid of het strand van IJburg in Amsterdam. Een hillarische sportieve wateractiviteit geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Boeren beachgolf
Heerlijk boerengolfen op het strand van IJburg in Amsterdam. Het Boerenbeachgolfparcrous bestaat uit 9 holes die verdeeld liggen over het strand.
Beachvolley
Lekker met de tenen in het zand een toernooi beachvolleyballen op het strand van Amsterdam. Een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud!
SUP Tour Amsterdamse Grachten
Amsterdam is met zijn grachten, kanalen en rivieren een prachtige setting voor een SUP tour. Lekker peddelen op de Amsterdamse wateren en genieten van de omgeving. Deze Tour is de ideale activiteit om op een actieve manier maar dan toch ontspannen de Amsterdamse wateren te bevaren.
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten van Amsterdam op met een kano! Deze kano's zijn speciaal voor de wateren van Amsterdam gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
iPad Stadstour Amsterdam
Wie weet het meeste van Amsterdam? Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellig iPad stadstour. Aan de hand van vragen en informatie leer je met je groep de stad kennen en kom je langs de bekende plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam.
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam? De Smartphone City Challenge biedt een mix van kennis en puzzelopdrachten in combinatie met leuke bucketlist opdrachten. Door middel van een eigen Whatsapp groep krijgen jullie opdrachten binnen die in het stadscentrum van Amsterdam moeten worden volbracht.
van Gogh grachtentour Amsterdam
Een echte van Gogh grachtentour beleven? Tijdens deze canal cruise ga je terug naar de belevenissen van van Gogh in de stad Amsterdam.