Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam organiseren! De leukste teambuilding bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en groepsuitjes in Amsterdam op een rij.

Urban Escape Amsterdam
Weet jij met je team te ontsnappen uit de stad?! Tijdens deze spannende stadsgame probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door opdrachten en raadsels op te lossen. Stap voor stap kom je dichterbij de oplossing om tot de sleutel van de ontsnapping te komen.
GPS City Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve gps fietstocht.
Eco Solex Tour
Op de moderne Eco Solex door Amsterdam toeren. Dat wordt genieten. Met de geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route
Powerkiten en Kitefight
Powerkiten op het strand van IJburg. Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites!
IJssculpturen
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Highland Games
Een gezellige en sportieve dag met de stoere traditie van Schotland. Laat maar zien wie de sterkste is..
Sportieve Games
Ga de strijd met elkaar aan met de leuke en bijzondere teamsporten op een locatie in Amsterdam. Teamsport in een speciaal jasje!
Kanopolo
Een sportief wedstrijdje kano polo in Amsterdam! Dat kan op Strand Zuid en IJburg.
iPad Stadstour Amsterdam
Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellige iPad tour. Je loopt met je groep langs de bekendste plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam. Aan de hand van vragen en informatie leert u de stad kennen. Wie weet het meeste van Amsterdam?
Stranddag Amsterdam
Een complete stranddag op maat organiseren?
Party on Ice
Winter activiteit in Amsterdam? Vrolijk je winteruitje op met onze originele ice games. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Curling Amsterdam, een origineel winter uitje! Fun Curling is mogelijk op diverse ijsbanen in Amsterdam en omgeving, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Robinson Teambuilding Games
Met de Robinson Teambuilding Games Amsterdam ga je de strijd aan met onze extra uitdagende games. Gewoon op het strand van Amsterdam IJburg
The Target Amsterdam
Ben je op zoek naar spanning en sensatie midden in onze hoofdstad Amsterdam?! Dan is dit de game waar je naar op zoek bent! Een activiteit die garant staat voor snelheid, avontuur, achtervolgingen en nog veel meer. Lukt het jou om uit handen van de politie te blijven?
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben. Stijd met teams tegen elkaar en maak de gekste fotos tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam
Winter event op maat
Boek je een uitje voor een grotere groep of wil je gewoon meerdere activiteiten doen. Met dit arrangement kun je een combinatie maken van meerdere van onze activiteiten en zo je eigen winter event samenstellen.
Moorddiner bedrijfsuitje Amsterdam
Een heerlijk en ‘bizar’ diner om interactief van te genieten! Een origineel bedrijfsuitje in Amsterdam
Robinson Beachgames
Ga de strijd met elkaar aan tijdens deze teambuildingactiviteit op het strand van IJburg
Slippers versieren
Onderscheid jezelf met alle andere op het strand en maak je eigen slippers uniek. Een gezellige workshop waar de creativiteit op los gebarsten mag worden.
Workshop verf werpen
Dat word genieten! Laat je helemaal gaan tijdens deze workshop action painting
Crazy Arts - 3D Schilderen
Bij het 3D Schilder je niet in 3D maar voeg je verschillende canvas doeken en andere voorwerpen samen waardoor je letterlijk een 3D kunstwerk maakt
Graffiti Workshop
Een stoere en creatieve workshop in Amsterdam. Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten.
Teambuilding Games
Een actief dagje op een leuke locatie in Amsterdam waar samenwerking en communicatie aan te pas komen. Welk team gaat deze strijd winnen?
Zandsculpturen
Creatief op het strand van IJburg. Doe de zandsculptuur workshop met Be There Events
Boeren beachgolf
Boerengolfen op het strand van IJburg. Dat kan met Be There Events Amsterdam
SUP Tour Amsterdamse Grachten
Lekker Suppen door de Amsterdamse grachten. Maak een leuke tour met onze instructeur!
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten op in Amsterdam! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Auto puzzeltocht
Autopuzzeltocht in Noord Holland organiseren? Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens de autopuzzeltocht.
Oldtimer Flower Power Tour Amsterdam
Ga terug naar de Flower Power tijd in de legendarische Volkswagen T1 en T2 busjes. Laat je creativiteit gaan tijdens het maken van jullie eigen Flower Power lied.
Boeren Park Golf
Boerengolfen in het stadspark in Amsterdam. Dat word genieten!
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam. Elk team krijgt zijn eigen Whatsapp groep waar de opdrachten binnenkomen.
De Bingo Show
De Bingo Show, de leukste show van Nederland, is een compleet verzorgde avond voor zowel vrouwen als mannen van jong tot oud!
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Pub Quiz
Wij maken van de standaard pubquiz met alleen vragen een feest tijdens de Amsterdamse Pub Quiz..
Megavlieger bouwen
Bouw met zijn allen een grote megavlieger in Amsterdam. Een teambuilding activiteit waar communicatie, samenwerking en creativiteit aan bod komen.
Beachvolley
Beachvolley teamuitje in Amsterdam. Lekker met de tenen in het zand een toernooitje beachvolleyballen in Amsterdam.
iPad Quiz
De iPad Teamchallenge Quiz van Moove is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie.
Segway tour Amsterdam
Segway tour Amsterdam. Altijd al snel en soepel op een Segway willen touren?! Grijp dan nu je kans en maak een bijzondere tour door de mooiste stad Amsterdam.
Stadsrally Amsterdam
Tijdens een dag vullend programma met verschillende vervoersmiddelen door Amsterdam toeren tijdens de stadsrally Amsterdam
GPS City Dropping
Amsterdam op een leuke ludieke manier verkennen aan de hand van opdrachten en een GPS in de hand, herken jij dat grachtenpand?
van Gogh grachtentour Amsterdam
Een echte van Gogh grachtentour beleven? Tijdens deze canal cruise ga je terug naar de belevenissen van van Gogh in de stad Amsterdam.